18 янв. 2017 г., 11:33

Странно време 

  Поэзия » Гражданская
376 1 1

В настоящия век

думичката любов

се изпразни от съдържание.

Има само секс

и интуитивно желание.

Няма я романтиката,

песните, цветята.

На петнадесет вече

не са и момичета.

На чий прозорец да оставиш

първите кокичета?

Знам, че тази приказка

всеки ще разсмее,

Макар че за романтика

тайничко копнее.

Сега всички млади

бързат да опитат

и чак след това

„Как се казваш” питат.

А има нежност,

има и любов,

има и кокичета,

които да оставиш

на хубави момичета.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??