28 мая 2011 г., 21:16

Страст 

  Поэзия
573 0 0

Ти под кожата ми влезе

и остана там, за да те усещам...

Нахълтваш, денем, в мислите ми

без да питаш,

а нощем превземаш и съня ми!

Измъчвам се от желанието да те имам,

страстта изгаря ме отвътре!

Замълчи!

Не искам да те слушам!

Нуждая се да те усещам!

 

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??