Ти под кожата ми влезе
и остана там, за да те усещам...
Нахълтваш, денем, в мислите ми
без да питаш,
а нощем превземаш и съня ми!
Измъчвам се от желанието да те имам,
страстта изгаря ме отвътре!
Замълчи!
Не искам да те слушам!
Нуждая се да те усещам!
© Лили All rights reserved.