"Обичам те" да
кажа не си струва,
нито, че те мразя
да крещя.
Просто искам
да те разцелувам
и като буря
аз да затрещя!
Просто ще стоя
така -
разгадан,
по тебе полудял.
За миг поне
ще спра да се боя
и в гръдта ти ще се
сгуша, дори да не остана цял!
© Isaiah Все права защищены