15.02.2016 г., 18:22 ч.  

Страст 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
574 0 0

"Обичам те" да
кажа не си струва,
нито, че те мразя
да крещя.

 

Просто искам
да те разцелувам
и като буря
аз да затрещя!

 

Просто ще стоя
така - 
разгадан,
по тебе полудял.

 

За миг поне
ще спра да се боя
и в гръдта ти ще се
сгуша, дори да не остана цял!

© Isaiah Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??