Feb 15, 2016, 6:22 PM  

Страст 

  Poetry » Love, White poetry
579 0 0

"Обичам те" да
кажа не си струва,
нито, че те мразя
да крещя.

 

Просто искам
да те разцелувам
и като буря
аз да затрещя!

 

Просто ще стоя
така - 
разгадан,
по тебе полудял.

 

За миг поне
ще спра да се боя
и в гръдта ти ще се
сгуша, дори да не остана цял!

© Isaiah All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??