слънце запотено
лице зачервено
устните сухи
завладяват ме те
какво да направя
че подчинявам се все
кожата пребледняла
рутинно загрявам
сутрин, разпята на кръст предвещавам
обедно мълчание за любовта
вечерно обещание за тишина
хрисимо стъпвам на стария бряг
нежно целувам красивия моряк
© Емануела Симеонова Все права защищены