Apr 5, 2019, 9:28 PM

Страст 

  Poetry » Love
575 1 0

слънце запотено

лице зачервено 

 

устните сухи

завладяват ме те

какво да направя

че подчинявам се все

​​​​​​

кожата пребледняла

рутинно загрявам

 

сутрин, разпята на кръст предвещавам

обедно мълчание за любовта

вечерно обещание за тишина

 

хрисимо стъпвам на стария бряг

нежно целувам красивия моряк

© Емануела Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??