15 февр. 2011 г., 07:06

Страст без думи 

  Поэзия » Любовная
583 0 0

Страст без думи ...


Откъде ли появи се, 

страст без думи моя, 

аз искам да те имам  и да бъда  твоя!


Устните ти - страст,

очите - страст,

ами  върху мене каква е тази власт?


Власт на любовта е може би...

ела и  цяла нощ ме ти люби...

 

 

 

© Катерина Котева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??