Страст без думи ...
Откъде ли появи се,
страст без думи моя,
аз искам да те имам и да бъда твоя!
Устните ти - страст,
очите - страст,
ами върху мене каква е тази власт?
Власт на любовта е може би...
ела и цяла нощ ме ти люби...
© Катерина Котева Всички права запазени