6 окт. 2007 г., 11:30

Страст, като токата в ре-минор 

  Поэзия
703 0 10
 

Страст, като токата в ре-минор.

Дълбока, тежка и неудържима.

Древна, като класика.

Няма, като пантомима.


Желание.  Отричане.

И болка до самоубийство.

Разпънато на кръст привличне.

Болезнено. Първично.


Мълчание до безсъзнание.

Самоконтрол до престъпление.

Изгаряне за наказание,

жадуване за изкупление...


Страст като токата в ре-минор.

Кървава и непростима.

Вечна като класика.

Трудна, като пантомима...

© Цвети Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??