6.10.2007 г., 11:30 ч.

Страст, като токата в ре-минор 

  Поезия
700 0 10
 

Страст, като токата в ре-минор.

Дълбока, тежка и неудържима.

Древна, като класика.

Няма, като пантомима.


Желание.  Отричане.

И болка до самоубийство.

Разпънато на кръст привличне.

Болезнено. Първично.


Мълчание до безсъзнание.

Самоконтрол до престъпление.

Изгаряне за наказание,

жадуване за изкупление...


Страст като токата в ре-минор.

Кървава и непростима.

Вечна като класика.

Трудна, като пантомима...

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??