29 дек. 2007 г., 18:17

Страстно чувствата надигат глас 

  Поэзия » Любовная
471 0 4
Страстно чувствата надигат глас,
с ритъма на нежните кинжали -
те сега са всичко между нас,
вихърът не иска да ни жали.

Този вихър храни сетивата,
щом и тялото за туй те моли,
а душа стаена е в душата
и не искам сляпо… други роли…

Ти бездумно, нежно ме събличаш.
Аз с очи … за тялото копнеещи…
Светлината в душата си обричаш,
двамата да бъдем като свещи.

Заедно горим във общо тяло,
с пламъка, сърцата ни що сгрява,
а пастелното във него се е разгоряло,
че страстта дори за миг не остарява…

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??