СТРАТЕГИЯ
Какво е нежност, топлина и хлад?
Един тъй земен, хармоничен кръговрат.
По слънчеви залези кой се прибира?
Към домашен уют, една самодива...
внимателно крачи...
Как препускат въпросите,
в странна улица залостени?
Ще остареят ли звуците
на еднорога прекрасен?
Ние ведро вървим по пътеката
криволичеща.
А до къщичка спретната,
Баба Яга се мръщи.
© Симеон Пенчев Все права защищены
един безкраен кръговрат!
Благодаря !
Приятен ден, Марина !