11 мар. 2008 г., 08:24

Стрелката и времето 

  Поэзия » Философская
442 0 5
 

 

Времето старее

без да има тяло...

Погледът ми се рее -

странна е стрелката

на движещ се часовник

в огледало -

все назад се движи,

а времето напред върви...

Лъжа няма -

огледална измама.

Обяснима илюзия,

не възпята от мен алюзия.

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??