2 янв. 2009 г., 23:00

Стремеж 

  Поэзия » Любовная
656 0 1

Красиво е, когато образува се дъга,

дори когато слънцето изгрява.

Това с усещане за сбъдната мечта

моята душа дарява.

 

Светът наоколо е тъй прекрасен

и красотата му ме запленява.

От нея стремежът ми става още по-ясен

и за подвизи ме вдъхновява.

 

През трудности ще преминавам,

препятствия не ще ме спрат.

Гняв, завист и алчност ще преодолявам,

но вярата и надеждата ми не ще умрат.

 

Всичко това го правя с цел една:

душата си с твоята да слея,

 за да наричам себе си жена,

и за да мога да живея.

© Николета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??