Красиво е, когато образува се дъга,
дори когато слънцето изгрява.
Това с усещане за сбъдната мечта
моята душа дарява.
Светът наоколо е тъй прекрасен
и красотата му ме запленява.
От нея стремежът ми става още по-ясен
и за подвизи ме вдъхновява.
През трудности ще преминавам,
препятствия не ще ме спрат.
Гняв, завист и алчност ще преодолявам,
но вярата и надеждата ми не ще умрат.
Всичко това го правя с цел една:
душата си с твоята да слея,
за да наричам себе си жена,
и за да мога да живея.
© Николета All rights reserved.