12 июн. 2009 г., 10:22  

Стремление 

  Поэзия » Любовная
496 0 8
Не те упреквам,
че ме желаеш.
Искам само
да те предупредя,
че съм
по-тайнствена
          от планината;
по-дълбока
             от морето;
по-богата
             от земята;
по-неуловима
             от вятъра;
по-необятна
             от небето;
и по-гореща
           от Слънцето,
а песните ми
ше те подлудят...

Но защо пак играеш
с косите ми?
Как развяваш очите си!
И как се смееш...

Искаш ли малко вода?

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??