Когато се въртиш в кръг,
разпродаваш всичко.
На безценица като луд,
от покрива дори ще скочиш.
Прекалено големи компромиси,
за една хилава любов.
Вятърът, с която си играе,
а тя, няма дори собствен дом.
Струва ли си да си с нея,
дори днес да е Коледа?
© Станислав Русев Все права защищены
Поздрави и Весели празници желая!