16 мая 2008 г., 20:53

Стръкче обич 

  Поэзия » Любовная
1090 0 19

Когато уморен се върнеш вечер,
на пръсти да отворя ще изтичам...
С усмивка, вместо лампата ще светя,
с очи душата твоя ще събличам...

Ще сложа хляб и сол на наш' та маса,
две чаши с лудо вино от сърцето...
В ръцете - икебанена украса,
ще кима стръкче обич звездоцветно...

На малкия диван ще те повикам...
Главата ти във скута ще посрещна...
Едно за теб да бъда, ще поискам:
приятел, дом, жена и... още нещо...

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??