20 июл. 2008 г., 16:00

Студ 

  Поэзия
653 0 0

 

                 Студ

И идва пролетта тъй дълго очаквана и желана.

И идват пак птиците от юг.

 

Идват весели и безгрижни дни.

Но при мен е вечен студ.

 

Студ сърцето ми сковало.

Няма кой отново да разтопи студа.

 

Кръвта по вените замръзва.

А аз се чувствам мъртва пак.

 

© Марияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??