23 нояб. 2024 г., 23:21

Студ 

  Поэзия
26 0 0

Ето, че стана студено,
любовта ни отдавна мълчи.
Оставена бе да замине,
а ледът по стените пълзи.


Дълбоко душите тъгуват,
бленуват за топлите дни.
Сърцата пък те негодуват,
но пък егото тях разгроми.


Годините бързо минават,
броени са нашите дни.
А ние сме толкоз далечни,
страхът във капан ни държи.

© Петко Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??