17 июн. 2007 г., 23:28

Студена нощ 

  Поэзия
933 0 2
Късно нощта,
студени стъкла,
потно чело...
Моето потно чело.

Сънувала бях отново кошмара,
онзи кошмар, който и преди
смрази кръвта ми.

Студ ме обгърна, самота
ме скова...
Душата замлъкна пред
студената нощ...
Студена бе тя без твойта ръка.
Студена бе тя от много тъга.

Самота,  тъга, знаех аз
истина една, че повече няма никога
аз друг, освен теб, да пожелая.
И че тази нощ ще бъде не единствената самотна...

© Джени-фенка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??