5 июн. 2010 г., 21:06

Стъклен пламък 

  Поэзия » Любовная
641 0 3

Стъклен пламък

 

От плажа пясъка изгребах с длани,

а огъня запали ти.

И в пясъка и огъня събрани

втъкахме общите мечти.

Човешки дъх приплетохме накрая

и ето че във пламъка суров

роди се с призрачна омая

прозрачно стъклена любов.

© Любка Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??