5.06.2010 г., 21:06 ч.

Стъклен пламък 

  Поезия » Любовна
640 0 3

Стъклен пламък

 

От плажа пясъка изгребах с длани,

а огъня запали ти.

И в пясъка и огъня събрани

втъкахме общите мечти.

Човешки дъх приплетохме накрая

и ето че във пламъка суров

роди се с призрачна омая

прозрачно стъклена любов.

© Любка Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??