23 июл. 2015 г., 23:06

Стълбата на Любовта 

  Поэзия » Любовная
544 0 1

Маестро, има толкова неща,

които искам с обич да ти кажа!

В ръцете ти познавам Любовта -

сърцето ми за нея ще разкаже!

 

Изкачвам бавно наши стъпала,

които ме отвеждат към небето!

В зелено виждам тази красота

с възторга неподправен на детето!

 

Усмивката ти ражда светлина,

а моят свят окъпан в нея грее!

С признателност целувам те, Съдба!

Таванчето отново песен пее!

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??