30 янв. 2019 г., 02:34

Супичка за дните 

  Поэзия
400 2 7

Очите ти жадуват

     да стигнат светлината.

Загуби ли си нощите

     от взиране в Луната?

Сърцето ти жадува

     Любов, за да те брани.

Загуби ли доспехите

     след битки с много рани?

Краката ти да тичат

     към върхове жадуват.

Загуби ли обувките

     или без път не струват?

Ръцете ти жадуват

     за радост споделена,

Загуби ли прегръдката

     в обидите стопена?

Душата ти жадува

     с нежност да нахраниш

Загуби ли си думите

     или такива нямаш?

За супичка жадува

     и този ден вълшебен

и всичко ще намериш 

     когато си потребен.

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??