Очите ти жадуват
да стигнат светлината.
Загуби ли си нощите
от взиране в Луната?
Сърцето ти жадува
Любов, за да те брани.
Загуби ли доспехите
след битки с много рани?
Краката ти да тичат
към върхове жадуват.
Загуби ли обувките
или без път не струват?
Ръцете ти жадуват
за радост споделена,
Загуби ли прегръдката
в обидите стопена?
Душата ти жадува
с нежност да нахраниш
Загуби ли си думите
или такива нямаш?
За супичка жадува
и този ден вълшебен
и всичко ще намериш
когато си потребен.