14 окт. 2023 г., 15:27

Сутрин преди морето 

  Поэзия » Любовная
235 0 0

Искам да галя косата ти
но ще докосвам морето ти.
Искам да галя твоята нежна снага
но ще докосвам само брега...

Искам е притежание, 

но няма ли те е страдание...
Липсваш, бебе!

© Холи Дайвър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??