Oct 14, 2023, 3:27 PM

Сутрин преди морето 

  Poetry » Love
234 0 0

Искам да галя косата ти
но ще докосвам морето ти.
Искам да галя твоята нежна снага
но ще докосвам само брега...

Искам е притежание, 

но няма ли те е страдание...
Липсваш, бебе!

© Холи Дайвър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??