14 апр. 2007 г., 09:46

Сваляне 

  Поэзия
642 0 1
Преди да се запозная с тебе
със поглед ме сваляше ти.
Когато си говореше с мене,
свали ми всички звезди.
Не мина много време
и дрехите ми
свали.
Искам да кажа накрая,
че в тоя живот всичко се сваля...

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??