Apr 14, 2007, 9:46 AM

Сваляне 

  Poetry
650 0 1
Преди да се запозная с тебе
със поглед ме сваляше ти.
Когато си говореше с мене,
свали ми всички звезди.
Не мина много време
и дрехите ми
свали.
Искам да кажа накрая,
че в тоя живот всичко се сваля...

© Татяна Начкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??