Кръвта тече, пламти, хвърчи във моите гърди
и вярвам, че ако усетиш я, ще пламнат скоро с мен и твоите очи...
Виж ме, целуни ме, запомни ме,
припознай в мен онзи, във когото влюбена си ти...
И отдай се на вкуса си кървав на насладата -
вкусваш днес на влюбен мъж от раната...
Чувствай как би имал той Онази, другата,
но Я няма вече и споделяте си мъката...
Замени ти своя Него истински за дяволската клетва на кръвта...
Подписвайте я двама всяка нощ, душите си продавайте в забрава
и вярвайте във Дявола, създателя на любовта,
и чувствай как разгаря в Ада черната жарава,
докато влюбените нежно се отдават...
© Георги Мишев Все права защищены