18.12.2008 г., 6:41 ч.

Свети кръв 

  Поезия » Еротична
982 0 5

Кръвта тече, пламти, хвърчи във моите гърди

и вярвам, че ако усетиш я, ще пламнат скоро с мен и твоите очи...

Виж ме, целуни ме, запомни ме,

припознай в мен онзи, във когото влюбена си ти...

 

И отдай се на вкуса си кървав на насладата -

вкусваш днес на влюбен мъж от раната...

Чувствай как би имал той Онази, другата,

но Я няма вече и споделяте си мъката...

 

Замени ти своя Него истински за дяволската клетва на кръвта...

Подписвайте я двама всяка нощ, душите си продавайте в забрава

и вярвайте във Дявола, създателя на любовта,

и чувствай как разгаря в Ада черната жарава,

докато влюбените нежно  се отдават...

© Георги Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??