26 сент. 2010 г., 22:01

Светло бъдеще... 

  Поэзия » Гражданская
1109 0 10

Времето отдавна мина

на Снежанка, Мечо Пух,

Палечко и Буратино.

Нов е приказният дух.

 

Нов е вече и героят –

попфолк гърла, шоумен...

И множи се звездоброят

от подобни ден след ден.

 

Че родителското тяло

и отрочето му днес,

май приличат си изцяло –

с вкус един и интерес.

 

С възпитание такова,

без да учи и чете,

видно за какво готова

бодра смяна ни расте...

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??