Светло чувство разцъфва
в душата ти - цвете,
в крехка чашка събрало нектар,
и усмивката грейва след миг
на лицето ти -
за сърцето най-скъпия дар!
В този сън те прегръщам
с ръцете си влюбено
и, немигнал, сред ласки горя!
После времето спира.
Излишни са думите...
Светло чувство запалва нощта!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены
Поздравления, Мариан!