Apr 28, 2023, 6:50 PM

Светло чувство 

  Poetry » Love
473 2 1

Светло чувство разцъфва

в душата ти - цвете,

в крехка чашка събрало нектар,

и усмивката грейва след миг

на лицето ти -

за сърцето най-скъпия дар!

 

В този сън те прегръщам

с ръцете си влюбено

и, немигнал, сред ласки горя!

После времето спира.

Излишни са думите...

Светло чувство запалва нощта!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??