17 июл. 2011 г., 13:21

Светофар 

  Поэзия » Для детей
1487 1 12

 

Светофар

 

Пак намига ми с усмивка
тоя чичко с три очи.
Той не знае миг почивка -
прав на поста си стои.

Аз го чакам да ми смигне
със зеленото око,
за да мога да премина
през опасното платно.

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??