17.07.2011 г., 13:21 ч.

Светофар 

  Поезия » За деца
1758 1 12

 

Светофар

 

Пак намига ми с усмивка
тоя чичко с три очи.
Той не знае миг почивка -
прав на поста си стои.

Аз го чакам да ми смигне
със зеленото око,
за да мога да премина
през опасното платно.

 

 

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??