2 нояб. 2017 г., 19:06

Светофар 

  Поэзия
290 1 2

 

 

 

 

 

Светофарът в мен
комай е повреден -
свети само на зелено.
Вярно, път е всеки ден,
отдавна съм поел по него,
но толкоз безпроблемно
не познавам нищо земно...
Затова сега се чудя,
какво се в мен заключи
и кога ли във времето ми лудо
подир жълто на "стоп" ще случа...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??