2.11.2017 г., 19:06 ч.

Светофар 

  Поезия
288 1 2

 

 

 

 

 

Светофарът в мен
комай е повреден -
свети само на зелено.
Вярно, път е всеки ден,
отдавна съм поел по него,
но толкоз безпроблемно
не познавам нищо земно...
Затова сега се чудя,
какво се в мен заключи
и кога ли във времето ми лудо
подир жълто на "стоп" ще случа...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??