29 июл. 2023 г., 23:27

Светулките къде са 

  Поэзия » Другая
270 0 1

Няма ги светулките да светят
над нивите - примигващи искрици.
Или станаха звезди в небето
да греят с другите като сестрици.

 

Търсим ги във мрака късна вечер
и все натам високо в небесата.
Може би са в теб и в мене вече,
та в нас да светят и  трептят в сърцата.

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??