Този стих е светъл и тих
като святата нощ магична.
Всеки миг на обич съхраних,
празничното настроение е отлично.
Този стих е светъл и тих
като неповторимата ти душа.
За нашето щастие тук се родих,
да превърнем живота си в топлина.
Този стих е светъл и тих
като теб, моя истинска любов.
Съвсем вярно е, че в теб открих
най-прекрасния свеж пролетен зов.
© Васил Георгиев Все права защищены
като душата ти..
сърдечно..