25.12.2011 г., 19:03 ч.

Светъл и тих стих 

  Поезия » Любовна
545 0 1

Този стих е светъл и тих

като святата нощ магична.

Всеки миг на обич съхраних,

празничното настроение е отлично.

 

Този стих е светъл и тих

като неповторимата ти душа.

За нашето щастие тук се родих,

да превърнем живота си в топлина.

 

Този стих е светъл и тих

като теб, моя истинска любов.

Съвсем вярно е, че в теб открих

най-прекрасния свеж пролетен зов.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??