7 апр. 2019 г., 18:51

Свидна си ми! 

  Поэзия » Любовная
306 1 0

Свидна си ми, теб желая -

ангел бял и чист от рая.

В прегръдките ми ти бъди

и спаси ме от беди.

 

Настъпва вън пролетта,

ти си най-хубавата ми мечта.

С роза в косата аз те искам,

болката не мога да потискам.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??