Свидна си ми, теб желая -
ангел бял и чист от рая.
В прегръдките ми ти бъди
и спаси ме от беди.
Настъпва вън пролетта,
ти си най-хубавата ми мечта.
С роза в косата аз те искам,
болката не мога да потискам.
© Георги Todos los derechos reservados