7.04.2019 г., 18:51 ч.

Свидна си ми! 

  Поезия » Любовна
304 1 0

Свидна си ми, теб желая -

ангел бял и чист от рая.

В прегръдките ми ти бъди

и спаси ме от беди.

 

Настъпва вън пролетта,

ти си най-хубавата ми мечта.

С роза в косата аз те искам,

болката не мога да потискам.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??