Посветено На С... до последната дума...
Това са моите длани -
в нощи омразни...
Изхапани, издрани -
защото са празни...
Просто не мога, не мога
ръцете си от теб да откъсна...
След тази прегръдка за сбогом,
не мога да възкръсна...
За усмивка, за себе си -
ти ме изчерпа...
До дъха ми в целувката,
остави ми сянката
и преструвката,
че животът без тебе не свършва.
Животът, така непотребен...
Животът, който прекършва...
Животът безхлебен...
Просто животът без тебе...
Днес...
Това са моите длани...
© Евкалипт Все права защищены