Jun 24, 2008, 12:27 AM

Свят без любов 

  Poetry
608 0 3
 

Посветено На С... до последната дума...

  

 

Това са моите длани -

в нощи омразни...

Изхапани, издрани -

защото са празни...

 

 

Просто не мога, не мога

ръцете си от теб да откъсна...

След тази прегръдка за сбогом,

не мога да възкръсна...

За усмивка, за себе си -

ти ме изчерпа...

До дъха ми в целувката,

остави ми сянката

и преструвката,

че животът без тебе не свършва.

Животът, така непотребен...

Животът, който прекършва...

Животът безхлебен...

Просто животът без тебе...

 

Днес...

Това са моите длани...

© Евкалипт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??