22 сент. 2009 г., 12:46

Свят на глупци 

  Поэзия » Другая
658 0 1

Знай, че Смъртта поваля,
знай, че един път се явява,
знай и трепери, но
сам я извоювай ти!

След като вечно съм прецакан
и вечно ще живея сам,
и за хората съм ням,
то, по-добре да вра в казан!

Писна ми да живея
в свят на глупаци,
писна ми да живея
сред вълци единаци!

Края вижда се
не е далече,
но защо плаче
малкото човече?

© Антонио Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??